Redaktionens spelarbetyg Tottenham – Milan.

Här nedan kommer dom försenade spelarbetygen ifrån champions league matchen mot Tottenham i veckan.

Maignan 7.5 – Har en relativt lugn kväll, förutom i slutminuterna när han gör en riktigt fin räddning på Harry Kanes nick från nära håll, en räddning som säkrar avancemang till kvartsfinalen. Redaktionens MOTM.

Tomori 7.5 – Visar att han var riktigt revanschsugen i London efter det horribla röda kortet han drog på sig mot Chelsea tidigare denna säsong. Har tillsammans med sina mittbackskollegor full koll på tottenhams annars vassa offensiv.

Kalulu 6.5 Spelar väldigt rutinerat trots sin unga ålder, ser till att Son inte skapar något farligt alls.

Thiaw 7 – Spelar med högt självförtroende med tanke på den formen han är i. Brottas med en utav världens bästa anfallare i Kane, löser det med bravur.

Messias 5.5 – Gör en godkänd insats innan han tyvärr avgår med en skada, har lite att jobba på i defensiven, men är ett ständigt hot på högerkanten offensivt.

Krunic 6.5 – Spelar en väldigt viktig roll denna kväll, lugnar ner tempot och vinner mycket boll. Gör inte det där onödiga utan spelar lugnt och behärskat.

Tonali 6 – Vinner mycket genom att lägga ner hårt jobb på hela planen. Kontrollerar mitten tillsammans med Krunic.

Hernandez 6.5 Det märks att Theo har slipat på sina defensiva egenskaper, är väldigt bra i en mot en och driver som vanligt alltid på i anfallen.

Diaz 6 – Förlorar lite på grund av sin fysik, men är väldigt jobbig för tottenham att möta då det alltid händer något när han får bollen, borde kanske haft lite mer kyla i sista fasen så hade han säkert gjort mål.

Giroud 5.5 – Försvinner lite ur matchen då han inte får några bollar att jobba med, jobbar med hemåt bättre än tidigare och agerar uppspelspunkt.

Leao 6.5 Har stundtals lekstuga med försvaret men lyckas inte pricka rätt, är i något av en måltorka nu men är fortfarande den viktigaste spelaren för milans offensiv.

Inhoppare och tränare.

Rebic 5.5 – Gör ett okej inhopp, sticker inte ut i mängden.

Bennacer 5.5 – Märks tyvärr att han inte är i matchform, men hjälper till att hålla matchen vid 0-0.

Saelemaekers 6 – Visar otrolig vilja när han kommer in, springer på allt och gör det godkänd defensivt, borde kanske ha startat matchen då vi inte jagade mål.

Origi 5 – Har ett drömläge i slutet att stänga matchen, ett läge han ska göra mål på, denna gången blir det stolpe ut och i övrigt bidrar han inte mycket.

Pioli 6.5 – Ställer den bästa elvan på plan, möjligtvis skulle Saelemaekers fått starta men annars såg det bra ut. Försöker inte få dom att stressa fram ett mål för att stänga matchen tidigt utan behåller lugnet och spelar behärskat för att inte ge tottenham onödiga chanser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen