Pioli: ”Vi ville vinna men vi tappade fokuset”

Milan håller sig fast på en fjärde plats efter det oavgjorda mötet mot Salernitana. Detta hade Pioli att säga om lagets allmänna förförande på planen till Milan TV:

— Vi tappade fokuset och vi var inte noga nog. Vi ville få in en vinst men vi misslyckades med det. Det är synd för vi ville hitta tillbaka till vinsterna och röra oss uppåt i tabellen.

Om lagets attityd:

— Vi behöver röra oss snabbare när vi får bollen. Vi hade det tufft under den första halvleken men vi hittade rytmen i spelet med mer kvalité, fart och precision under den andra halvan. Att släppa in ett sådant mål som vi gjorde hämmar de kvalitéer som vi egentligen brukar visa upp. Matchen vart svårspelad, det vart fler avbrutna minuter på grund av fouler än spelade minuter med bollen på planen — det var inte våran bästa kväll helt enkelt.

Om domarens beslutsfattande:

— Jag såg inte varför domaren visslade till straff. Jag kan inte ge ett ärligt uttalande om det ännu, annars hade jag sagt vad jag tycker till er.

Om det insläppta målet:

— Ja, våran match sammanfattas bäst av det insläppta målet. Målet härleds från ett inkast där våra försvarare var placerade på helt fel ställen på planen. Matchresultatet är en ren reflektion av de brister som vi visade upp. Vi skulle inte begått så många felplaceringar som vi gjorde.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen