CL spelet baksida för Milan

Ingen har missat att Milan nått kvarten i CL, ett av målet för säsongen var att göra bättre ifrån sig än i fjol då vi hamnade i dödens grupp enligt Milan och vem kan säga emot. Milan nådde slutspelet och väl där slog Milan ut Tottenham i en målfattig historia som ändå var allt annat än innehållsfattig.

Vi pratar hur mycket det ekonomiskt gynnar Milan att nå ännu en runda av CL och även att det är ett faktum att Milan nått ännu ett steg på hyllplanet bland dom bästa. Milan må rankas som det sämsta laget bland lagen som spelar kvartsfinal men laget är oavsett bland som sista 8 lagen som gör upp om denna fina turnering och Milan kommer inte lägga sig platt oavsett vilket lag som dom lottas emot på Fredag. 

Däremot verkar CL framgången ha en baksida som vi inte alls gillar och ser. Vår trupp som skulle bli bredare och lyfta vår lägsta nivå har vi tyvärr inte sett av än. Det visar sig i våra matcher vi pratar om även om det finns detaljer i matcherna som skulle kunna tippa resultat på annat sätt än utgången. Som vanligt handlar det om VAR och straffar i Serie A, det har aldrig och kommer förmodligen aldrig finnas en kontinuitet kring dessa bedömningar och som vanligt så är det inget som kommuniceras ut till oss alla som följer det och kliar oss i huvudet hur lika situationer kan bedömas helt olika.  

Zlatan är med i landslaget igen, han jagar fler och nya rekord. Vad tycker vi om att han blir uttagen som 41åring?

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen