E113: Så vill Milan jobba

Det svänger snabbt i fotbollens värld. Förra avsnittet var allt mörker och vi fick sitta och försvara Pioli att det hade varit korkat att sparka honom till ett avsnitt senare så är samma person hyllad som vänt på skutan snabbare än hangarfartyget som fastnade i kanalen. 

Februari, eller sen derbyt som Milan klart förlorade mot Inter har varit bra. Vi går igenom matcherna från just derbyt och fram till nu. Det har hänt något inom Milan, pusselbitar börjar falla på plats och avgörande spelare är tillbaka i start11an och övriga skadade tränar med laget. Vet inte om det hänt i närtid men det skulle kunna vara så att Milan inom kort inte har några skador. Vågar knappt skriva det…

Inget avsnitt utan Zlatan, nytt rekord och tillbaka i gladiatorform. Han säger själv att han vill vara med och bidra på riktigt, inte bara 5-10min här och där. En hungrig Zlatan i kombination med att Kalulu säger att det är 98% chans att Milan kommer nå CL även nästa säsong känns ljust. Massa jinx kanske men laget och spelet känns mycket mer harmoniskt. 

Vi pratar CL, Milan leder efter första matchen mot Spurs. 1-0 i underkant, med ett rött kort som felaktigt domaren valde att missa och 2 solklara lägen i matchen så skulle matchen nästan varit avgjord. Vi tar upp det i vår hit and shit, som vanligt är Milan ineffektiva och det har straffat oss och det har även gjort vårt spel mindre befriande vilket hade underlättat för våra nya spelare. Giroud har själv sagt att det hände något efter poängförlusten mot Roma hemma men senaste matchen mot Atalanta där Milan fullständigt krossade motståndet är en förhoppning att vi lagt denna mörka period bakom oss.

Vi är hoppfulla inför returen, vi tippar matchen och ska man tro våra tips så ser det ljust ut
Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer