Redaktionens spelarbetyg: Monza – Milan

Milan fortsätter att visa god form efter en tuffare period. Borta mot Monza tog Pioli och grabbarna tredje raka vinsten och tredje raka hållna nollan.

Tatarusanu – 6.0: Efter en rad hemska insatser så har Tatarusanu lyckats hålla nollan i tre raka matcher, och även gjort en del viktiga ingripanden.

Tomori – 6.5: Engelsmannen är tillbaka efter sin skada och gjorde en bra match och inga misstag.

Kalulu – 6.5: Gjorde en solid insats och höll igen mot Monzas anfallsspel.

Thiaw – 6.5: Malick fortsätter växa och har tagit en given plats i startelvan. Den unga tysken är både kvick och klok i sina beslut. Kommer bli otroligt viktig resten av säsongen.

Messias – 7.0: Junior gör sitt första mål detta kalenderår och det resulterar i tre viktiga poäng för Rossoneri. En bra match från brassen, förhoppningsvis fortsätter den goda formen. Redaktionens MOTM.

Krunic – 5.5: Håller igen ytor och samarbetar bra med mittfältskollegan Tonali.

Tonali – 6.0: Gör en bra insats, krigar på både planhalvorna och gör det jobbigt för Monza att skapa några större hot.

Theo – 6.5: Fransmannens form fortsätter vara på uppgång och är ständigt ett hot på vänsterkanten. Gör det bra defensivt också.

Diaz – 6.0: Den nya formationen passar Brahim bättre, spelet ser bättre ut och idag gjorde spanjoren en bra insats.

Origi – 4.5: Inte mycket gick vägen för belgaren denna afton. Prestationerna varierar och Origi har gång på gång visat att han inte håller som back-up till Ollie.

Leao – 6.5: Rafa gör en pigg insats och verkar trivas i sin nya roll som play-maker. Skapar många farliga lägen för lagkamraterna, kunde ha fått med sig minst en assist i bagaget idag om inte CDK och Saelemaekers hade bränt sina chanser.

Bakayoko – 5.0: Får hoppa in och håller tempot i matchen, hjälper laget att ta hem tre viktiga poäng.

Rebic – 4.5: Kommer in och åstadkommer inte så mycket i matchen.

Saelemaekers – 4.5: Bränner en solklar målchans, borde ha gjort det bättre.

De Ketelaere – 4.5: Kunde ha gjort mål denna afton, allting går inte i belgarens favör för tillfället.

Giroud – 5.0: Åstadkommer mer på 25 minuter än vad Origi gjorde på 65 minuter. Kommer in och är ett hot för Monza-försvaret.

Pioli – 6.5: Verkar ha fått ordning på försvaret, släpper inte igen mycket. Den nya formationen 3-5-2 har tagit Milan ur den negativa trenden och Pioli har fått ordning den bristande stämningen i laget. Från att släppa in mål på fasta situationer på löpande band till att hålla nollan tre matcher i rad.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen