Redaktionens spelarbetyg Ac Milan – Torino.

Här kommer redaktionens spelarbetyg ifrån den viktiga vinstmatchen igårkväll mot Torino.

Tatarusanu 6 – Gör en bra insats med flera fina räddningar. Osäker med bollen vid fötterna och äger inte sitt straffområde som Maignan gör, men helt klart hans bästa insats på länge.

Kjaer 5 – Slarvar en del i uppbyggnadsspelet och snubblade med boll i eget straffområde som kunde ha resulterat i ett mål men Tatarusanu reagerade snabbt.

Kalulu 6 – Stabil i försvarsspelet och följer med upp i anfall och gör det bra även där, slår en riktigt fin yttersida till Theo som borde ha resulterat i ett mål.

Thiaw 6.5 – Riktigt lovande insats, svår att ta sig förbi för Torino anfallarna och duktig på att driva bollen framåt. Förtjänar en startplats vid trebackslinje. Redaktionens MOTM.

Saelemaekers 5.5 – Alexis får spela som wingback från start och gör en godkänd insats defensivt, men lämnar mer att önska offensivt.

Krunic 4.5 – Alldeles för långsam med bollen och väljer oftast det enklaste alternativet.

Tonali 5 – Inte en jättebra insats men godkänd. Brukar dominera innermittfältet men faller bort lite, kan bero på att bennacer saknas och ny formation.

Hernandez 6 Ett steg i rätt riktning för Theo som tog ett par fina offensiva löpningar igår och stod för en mycket fin assist, borde ha gjort mål själv när Kalulu serverade honom i straffområdet.

Diaz 4.5 – Kvick med bollen, men håller ofta i den lite väl länge vilket leder till att han tappar den. Faller lätt i närkamper mot fysiska spelare. Måste bli jämnare i sina prestationer.

Giroud 6 – Gör det viktiga målet på klassiskt Giroud vis, välplacerad nick i bortre. Katastrofalt dålig i första halvlek då han inte alls var vän med bollen men höjer sig i andra och speciellt efter målet.

Leao 5.5 – Även Leao tar ett steg i rätt riktning, skapar farligheter ett par gånger men vi vet att hans högstanivå är betydligt högre och vi hoppas han når den snabbt. Godkänd insats.

Inhoppare och tränare.

Gabbia 5.5 – Ersätter Kjaer och gör det godkänt.

Pobega – Spelade för lite för att bedömas.

Origi – Spelade för lite för att bedömas.

Calabria – Spelade för lite för att bedömas.

De Ketelaere – Spelade för lite för att bedömas.

Pioli 5.5 – Byter återigen formation, vi blir lite stabilare i försvaret och släpper inte in något mål, men vi skapar inte många farliga chanser heller. Känns mer som en spelarvinst än en tränarvinst.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen