Milan närmar sig Saint-Etienne’s Raveyre

Milan kommer att hålla en ny samtalsrunda med Saint-Etienne idag för att försöka få till en överenskommelse om målvakten Noah Raveyre.

Rossoneri har något av en målvaktskris den här säsongen efter skadan på Mike Maignan, där både Ciprian Tatarusanu och Antonio Mirante båda har misslyckats med att hålla måttet. Klubben plockade in den okända colombianen Devis Vazquez tidigare den här månaden och nu vill man plocka in ytterligare en målvakt.

Enligt Daniele Longo vill Milan nå en överenskommelse med Saint-Etienne om Raveyre. Maldini och Massara kommer att diskutera villkoren med Ligue 1-klubben idag.

Det franska laget hoppas på en viss kompensation för 17-åringen, vars kontrakt löper ut i sommar. Rossoneri hoppas kunna erbjuda en mindre övergångssumma och istället inkludera en procentsats på framtida vidareförsäljning. Milan har varit i kontakt med Raveyres agenter i flera månader och är redo att plocka in den franska målvaktstalangen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer