Redaktionens spelarbetyg Lecce – Milan.

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg ifrån lördagens match mot Lecce som slutade 2-2.

Tatarusanu 4.5 : Rumänen borde kunnat göra det bättre vid målen och borde kanske ha kunnat rädda 2-0 målet, känns som att han delvis stannar upp spelet.

Calabria 5.5 : Gör det vitkiga 2-2 målet på en fin nick, är inte alls lika bra defensivt som han brukar vara, slarvar vid 2-0 målet och släpper sin markering.

Kalulu 4 : Gör kanske sin sämsta match i milantröjan. Slarvar med en passning och ger bort bollen vid 1-0 målet efter bara 2 minuter, kommer inte in i matchen alls efter det. Hade kanske mått bra utav lite konkurrens ifrån Kjaer.

Tomori 5 : Är bättre än Kalulu, men gör inte en bra match, inte samma lugn som vi är vana vid, gör onödigt många rensningar och det hänger väl ihop med att hela laget underpresterade.

Theo 4.5 :
1-0 skrivs tyvärr som självmål, olyckligt då han måste försöka ta bollen där. men vi måste ge honom ett lägre betyg på grund utav detta. Byts ut i paus.

Pobega 5.5 :
Ersätter Tonali som var avstängd, stora skor att fylla och han gör en okej match, men långt ifrån Sandros nivå.

Bennacer 6 :
Gör en sämre första halvlek men spelar sedan upp sig i andra och vinner mycket boll, hittar öppnande passningar. Redaktionens MOTM.

Saelemaekers 4 : Är helt osynlig och bidrar inte till något, försöker dribbla bort en eller två motståndare för mycket hela tiden och det leder aldrig någonstans. Byts ut i halvtid

Diaz 5 : Mycket slarv och felpassningar från vår 10a, byts ut efter 70 minuter till förmån för Origi.

Leao 5.5 : Gör 2-1 målet, har annars inte en bra dag, försöker hela tiden utmana, men det leder sällan till farliga lägen.

Giroud 5.5 : Stark och vinner många dueller, men känns lite ur form då hans touch inte riktigt är vad den brukar. Magisk assist till 2-2.