Redaktionens spelarbetyg: Torino – Milan

Omgång 12 av Serie A resulterade med en tung förlust för Piolis grabbar. Nedan presenteras redaktionens spelarbetyg.

Tatarusanu – 4.5: Kunde gjort bättre vid Torinos andra mål, försvaret borde ha kontrollerat situationen bättre. Osäker ibland på sin positionering.

Kalulu – 4.5: Inte bästa matchen för Kalulu, dålig i markeringsspelet. Han kämpade väldigt hårt men blev utbytt efter första halvlek.

Gabbia – 5.5: Borde ha gjort det bättre vid Torinos andra mål. Gjorde en godkänd insats bortsett från det och var den bättre av våra två mittbackar.

Tomori – 4.5: Har haft det tufft hela säsongen, med en del mindre bra insatser. Markeringsspelet var svagt och han var inte heller särskilt bra med bollen under matchen, något som han vanligtvis är.

Hernandez – 4.5: Knappt delaktig i spelet under större delen av matchen. Flera slarviga misstag och brist på ledarskap under matchen.

Tonali – 6.5: Som alltid en av de hård arbetande på planen. Kan göra det bättre i vissa defensiva situationer och även offensivt. Redaktionens MOTM.

Pobega – 4.5: Brukar vara bra i duellspelet, men igår var han istället för sen in i de flesta av duellerna. Var nära att få ett andra gula kort efter för många förseelser.

Messias – 6.0: Gav Milan en chans i den här matchen med ett vackert avslut och får därför ett pass, även om han gjorde misstag som sina lagkamrater.

Diaz – 4.5: Stod för två fina framspelningar till Rafa i början av matchen, som borde resulterat i mål. Utöver det urättade Brahim inte mycket mer innan han byttes ut i halvtid.

Leao – 4.5: Svag insats. Hade två vassa målchanser tidigt i matchen men gjorde det inte tillräckligt bra i något utav dem. Var inte särskilt involverad och gjorde det inte bra när han väl var involverad.

Origi – 5.0: Han inledde matchen bra, men försvann sedan bort och gav Milan inte många lösningar.

Bennacer – 5.0: Är säker och trygg med bollen, som han oftast är. Men lyckades inte skapa någonting jättevasst.

Dest – 5.0: Om man ska hitta något positivt ur den här matchen, så kanske det är Dests prestation. Inte en fantastisk insats på något sätt, men han visar ändå glimtar på offensiva egenskaper som kan bli viktiga i kommande matcher. Vågar utmana sin spelare.

Rebic – 4.0: Svag med bollen när han fick den. Måste göra det bättre.

De Ketelaere – 4.0: Han blir inte så involverad i spelet och gör inget speciellt när han får bollen. Några bra dribblingar här och där men inget som leder till resultat för Milan.

Giroud (N/A): Spelade inte tillräckligt

Pioli 5.0: Om Leao hade gjort mål på någon eller båda hans chanser tidigt i matchen hade kanske matchresultatet blivit annorlunda. Men samtidigt har faktiskt försvarsspelet varit svajigt hela säsongen, och det är någonting som Milan kunde luta sig emot när spelet inte riktigt stämde förra säsongen. Offensivt måste det skapas mer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen