Pioli: “Vi ska kunna dominera och släppa in färre mål”

Efter en kort sagt svajig match mot Spezia uttryckte Pioli sig skeptiskt till Milan TV:

— Vi skulle fått in två mål redan under den första halvleken, vi vart givna flera chanser och vi hade kunnat stänga matchen mycket tidigare. Så fort vi släppte in det där målet så tappade vi förtroendet helt och hållet. Vi skulle inte givit de det där målet men laget reagerade på bästa möjliga sätt; mina spelare har otrolig karaktär. Det var en viktig vinst för oss.

Vilka ändringar vill du se i matchen mot Cremonese?

— Vi är fullkomligt besatta av tanken om vad vi potentiellt kan åstadkomma med den här truppen som vi har. Vi är så pass hungriga när vi väl tar till planen att jag fullt förstår varför Olly tappade fokuset och vart utvisad – han satte trots allt det avgörande målet för oss. Glädjen kan bli överväldigande i situationer och vi kommer tyvärr behöva klara oss utan honom på torsdag.

Vilka förbättringar vill du se med laget?

— Ett av våra mål är att vi ska kunna dominera våra matcher samtidigt som vi ska släppa in färre mål. Vi spelade en liknande match i onsdags och det är extremt viktigt för oss att vi tar ställning och klättrar upp i tabellen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer