Mittbacken nära att förlänga kontraktet till 2027

AC Milan kommer att tillkännage kontraktsförlängningen av Pierre Kalulu inom kort då fransmannen förväntas signera det nya avtalet i eftermiddag.

Gianluca Di Marzio rapporterar hur Milan-ledningen planerar för framtiden genom att försöka knyta till sig unga nyckelspelare och bland dessa finns Kalulu, en flexibel spelare som kan spela både mittback och högerback. Fransmannen har under det senaste året vunnit klubbens förtroende och tagit en regelbunden plats i startvelvan.

Det nya kontraktet kommer förmodligen signeras under eftermiddagen, eftersom parterna redan har förhandlat under en längre tid. Nu har man alltså nått en ömsesidig överenskommelse om att förlänga hans kontrakt. Kalulu kommer att skriva på ett nytt avtal fram till 2027 med en årslön på 2 miljoner euro netto, plus bonusar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top