Pioli: ”Starka på hemmaplan”

I den femte omgången av gruppspelet besöker Rossoneri kroatiska Dinamo Zagreb. Mr. Pioli inledde presskonferensen med att berätta hur viktig en vinst denna afton är för oss.

Om matchen:

– Vi har en mycket viktig match i morgon. Om vi vill gå vidare till nästa omgång måste vi uppnå ett viktigt resultat i morgon och ta oss an matchen med rätt koncentration och attityd.

Om Dinamo:

– Vi behöver ingen extra motivation, utan fokus och kvalitet. Dinamo har inte förlorat hemma sedan december 2021, så vi står inför en tuff utmaning. Dinamo är ett lag, som brukar starta bra och spela defensivt. De har många intressanta spelare i sitt lag, till exempel Petković och Orsić.

– Kompakthet och beredskap för olika omständigheter kommer att vara nyckeln i morgon kväll. Vilka matcher är viktigare för dig: i Serie A eller Champions League? Alla matcher har samma vikt för oss. Vi förbereder oss för var och en av dem som om det vore vår sista.

Om laget:

– Jag tror att vi är i god form. Vi har några skadeproblem, men överlag känns det bra. Vi är medvetna om hur viktig den här matchen är och vi försökte förbereda oss så gott vi kunde.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen