Pioli: “Detta är en viktig match för oss”

Mr. Pioli inledde presskonferensen med att prata om den viktiga matchen mot Juventus.

Lite om Juventus:

– Det finns två eller tre matcher under säsongen värda mer än tre poäng. Matchen mot Juventus är väldigt viktig för oss, Juventus är ett väldigt starkt lag och vi har spelat täta matcher mot Allegris Juventus. Varje match är en ny historia för oss när vi möter Juventus och mycket kan hända under en match. Det gäller att vara kompakta och att inte göra enkla misstag. Vi vill visa vårt bästa och sätta motståndaren i en svår situation.

Om Chelsea:

– Vi spelade inte på vårt bästa i onsdags. Vi är alla ansvariga för detta misslyckande, särskilt jag. Vi gjorde för många individuella misstag i onsdags och betalade ett stort pris för det. Vi var alla besvikna över vår prestation under matchen. Vi väntar nu på motsvarande reaktion och inställning inför matchen mot Juventus. Vi måste lära oss av detta misslyckandet och undvika göra samma misstag igen.

Om De Ketelaere:

– Charles har en stor framtid framför sig. Jag är nöjd med hans inställning hittills. Jag minns hur många som kritiserade Leãos eller Tonalis spel i början. De Ketelaere är en talangfull spelare som behöver tid.

Om skadeläget i truppen:

– Theo gick tillbaka till träningen igår med resten av laget. Om inget förändras idag bör han vara tillgänglig för morgondagens match.
Fler skador? Det har aldrig funnits ett så krävande spelschema. Muskelskadorna har ökat med 20 procent. Tyvärr skadade sig flera spelare under landslagsuppehållet. Vi kommer att försöka ta oss ur den här situationen på bästa möjliga sätt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen