Den skulden är ett stort problem för Milan

Sen sist kan vi bara rapportera om vinster, möjligen vinster på pappret som ska landa på kontot men likt väl ska väl kammas in. Spelmässigt har varit mestadels bra och i perioden väldigt bra trots skador är ändå ett styrkebesked. Origi skadefri sätter en bomber vilket förhoppningsvis sänker hans axlar framöver.

Det har varit pris regn över Milans trupp, några priser visste vi sen innan och några uppenbara har kommit in. Ligavinnarna från i fjol har med 4 spelare i Serie A allstar, vi diskuterar om någon mer spelare borde varit med. Det är en tuff uppställning med 433 och vi hade gärna velat ha in Tonali, fortsätter han spela som han gör nu kommer det framöver och ryktet kring honom fnyser vi bort även om vi lyfter det. 

När vi summerar nuläget så ligger vi bakom Napoli som är galet effektiva och verkar göra mål på alla dom få chanser dom skapar och vi är bakom gruppsegraren Chelsea i CL. Vi har allt i egna händer i Europa men vi kan redan konstatera att vi kommer gå vidare i Europaspelet, kryss räcker hemma i sista matchen för dom stora pengarna i CL som även vår nye ägare så klart jagar. Annars blir det EL tillsammans med Barcelona. 

Rent ekonomiskt är det inte något nytt i skafferiet, Ivan har gjort sitt avskedstal och vi har redan gett goda betyg sen innan när vi har utvärderat hans arbete i Milan som började väldigt anonymt. Det finns en efterföljare och det är mycket som ska hända på marknaden i USA, verkar helt lagt Asien åt sidan nu med våra ägare som jobbar hårt för att få in nya sponsorer och tunga namn som ska förknippas med Milan. 

Vi brukar ta ca 5% av tiden till sidospår från Milan och denna gången blir det Juve, vår gamle tränare i Allegri har det tufft där men glider även in på Inters seger i en tuff bortamatch mot Fiorentina och där vi återigen lyfter frågan om VAR och hur vi skulle vilja utveckla systemet. Rätt eller fel?

Avslutningsvis hit and shit

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar spela upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top