OFFICIELLT: Florenzi har genomgått operation

Alessandro Florenzi drog på sig en muskelskada under matchen mot Sassuolo den 30 augusti. Den första prognosen var att han skulle vara borta från spel under en längre tid. Nu meddelar Milan att italienaren har genomgått en operation på en del av sin vänstra hamstring.

Milan skriver på sin officiella hemsida att Florenzi drog på sig en allvarlig skada på biceps femoris i hans vänstra hamstring (bakre sidan av låret) under matchen mot Sassuolo. Det visade sig senare att skadan krävde en operation, som nu alltså har genomgåtts.

Operationen utfördes av läkaren Lasse Lempainen i Finland, och Milans medicinska chef Stefano Mazzoni närvarade också under operationen, skriver klubben.

Klubben skriver också att operationen blev lyckad och att Florenzi kommer att återvända till Italien under morgondagen för att påbörja sin rehabilitering. 31-åringen uppskattas vara tillbaka i spel om fem månader.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen