OFFICIELLT: Krunic förlänger med Milan

Rade Krunic har varit en nyttig backup-spelare under Stefano Piolis tid i klubben, framför allt eftersom han kan spela på flera olika positioner. Nu meddelar AC Milan att man förlänger kontraktet med den kroatiske mittfältaren.

28-årige Rade Krunic kom till Milan sommaren 2019 i en övergång från Empoli. Sedan dess har han spelat 91 tävlingsmatcher för Milan, varav 69 matcher i Serie A. Han har för det mesta agerat backup som central mittfältare, offensiv mittfältare eller ytter.

AC Milan skriver på sin hemsida att Rade Krunic har skrivit på ett nytt kontrakt fram till den 30 juni 2025. Hans tidigare kontrakt skulle ha gått ut ett år tidigare, 30 juni 2024.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer