Uppgifter: Milan intresserade av fransk mittback

Det har länge varit känt att Milan letar efter en ny mittback att lägga till i truppen för att ersätta Alessio Romagnoli, som lämnade för Lazio tidigare under sommaren. Nu uppges Milan vara intresserade av en fransk mittback vid namn Evan Ndicka.

Det är den pålitlige Gianluca Di Marzio som svarar på tidigare rykten om att Milan skulle förbereda ett bud på 15 miljoner euro, för den 22-årige Ndicka.

Enligt Di Marzio stämmer det inte att Milan ska vara beredda att lägga ett bud ännu, men att man är intresserade. Ndicka spelar för tillfället i tyska Frankfurt och klubben uppges vilja sälja mittbacken, då hans kontrakt går ut efter säsongen. Spelaren själv vill däremot lämna på en fri övergång nästa sommar istället, som gör att Milan kan tvingas börja titta efter andra alternativ.

Evan Ndicka började sin karriär i den franska klubben AJ Auxerres ungdomsled. Under början av 2017 blev han en del av Auxerres A-lag och spelade totalt 14 matcher i den franska andraligan, innan han värvades till Eintracht Frankfurt sommaren 2018.

Väl där har han spelat 143 tävlingsmatcher, och noterats för tio mål och nio assist.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top