Tonali: “Vi krigade in i det sista”

Sandro Tonali i intervju med Milan TV efter det oavgjorda resultatet borta mot Atalanta.

Om matchen

– Vi såg alla den prestationen. Jag är inte säker att oavgjort var ett rättvist resultat baserat på hur matchbilden såg ut. Vi spelade bättre fotboll, vi spelade vårt spel och höll bollen inom laget. Vi skapade också mycket chanser men vi kunde inte förvalta dem på ett bra sätt.

Om känslan efter matchen

– Det är varken två tapped poäng eller en poäng vunnen. Det är hur vi förberedde oss på det. Att släppa in mål förändrar hur du agerar och det påverkade oss i första halvlek. Efter pausen började vi om från noll för att få in en kvittering, därefter skulle vi försöka gå för segern. Vi lyckades inte få in ett andra mål men vi alla spelade bra; vi spelade som ett lag och krigade in i det sista.

Om skillnaden mot förra säsongen

– Vi är regerande Italienska mästare så alla vill verkligen slå oss. Vi vet det och vi går ut på plan med en ännu större vilja att vinna än förra säsongen. Vi behöver bara vara fokuserade kämpa i varje match.

Om nästa match

– Det kommer att vara en annan typ av match mot Bologna men vi måste fortfarande hantera den som vilken annan match som helst; börja från noll, kämpa hårt och ge vårt yttersta i varje situation.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen