Allegri: vi kommer straffas om vi pratar rättvisa

Massimiliano Allegri
“Spelarna förtjänar all beröm, de gjorde allt mycket bra under den första timmen men sista 15-20 så tappade de lite. Vi kunde ha undvikit 1-1 målet. Det är bäst att inte säga något så vi håller alla våra munnar stängda och pratar inte rättvisa för att inte bli straffade. Med två måls ledning, skulle spelet ha svängt till vår fördel på ett bra sätt. Vi tröttnade mot slutet. Nu har vi en vecka att tänka, kanske med en ledig dag. Vi är lugna och vi har fortfarande en stor chans att vinna ligan. ”

Massimiliano Allegri (presskonferens)
“Det finns ingen känsla av sorg. Laget spelade riktigt bra ikväll, lite besviken eftersom vi borde fått 2-0 men det är ingen ide att tjafsa om det nu, det är inte en del av min karaktär, jag tror inte att tala om dessa saker hjälper eller ändrar något. Spelarna spelar ett bra spel i 70 minuter. Jag tror att ligan kommer att vara vidöppen tills slutet. Det otillåtna målet var ett stort misstag i kväll. Vi  missade inte någon av våra frånvarande spelare denna kväll. Teamet gjorde allt bra. Med Ibra och Boateng tillgängliga skulle jag ha haft fler alternativ på bänken. Pato byttes i halvtid med några spända muskler och jag ville inte riskera. Juventus hade inte ett enda skott i första halvlek och vi släppte in ett mål som vi kunde ha undvikit. Vi kunde ha gjort bättre av de chanser vi hade. Den Domaren gjorde ett mycket bra jobb, han gjorde inte något fel, tyvärr halkade hans assistent upp lite “.
Ignazio Abate
Vi fick en poäng men oavsett att jag tror att insatsen av hela laget ikväll sänder ut en stark signal för hela ligan, för alla. Detta är en grupp som trots så många frånvarande kan fortfarande visa upp stora föreställningar med hjärta och teknik. Det är synd att vi inte avslutade första halvlek med 2-0 eftersom det skulle ha varit en annorlunda spelbild. Det är synd att vi släppte in ett mål som vi kunde ha undvikit. Det är möjligt att vi somnade lite de senaste 20 minuterna, vi var trötta, men jag ångrar inget, varken personligen eller mot mina lagkamrater, alla gav allt. ”

CHRISTIAN Abbiati
“Vi skulle ha haft 2-0 och en annorlunda matchbild efter Muntaris nick. Det är synd att vi inte vann. Tyvärr släppte vi in ett mål som vi kunde undvikit. Laget är nöjda med resultatet och vi fick en 1p mer än senast i Turin. “

Urby Emanuelson
“Vi spelade bra i första halvlek, efter första målet hade vi full kontroll över spelet. Vi fick även ett andra mål genom Muntari och vi var det bättre laget. Vi spelade bra. Under andra halvlek spelade de bättre än oss. Jag är nöjd med 1p. Vi kan vara nöjda med det spel vi spelade tror jag. Muntaris Mål skulle ha förändrat spelet, med två måls ledning hade spelet varit helt annorlunda. Men vi spelade ändå bra och vi bör fortsätta så här. Under andra halvåret var jag lite trött. Jag hade kört på en hel del i första halvlek, i Pirlos gamla position. ”

LUCA Antonini
Vi spelade det spelet som vi var tvungna att spela. Vi saknade några spelare men gruppen gjorde rätt i att försöka överbrygga denna klyfta och om 2-0 hade dömts bättre skulle det ha varit ett annat spel. om MATRI var offside eller inte kan diskuteras, men det är inte poängen eftersom med en 2 måls ledning hade spelet förändrats enormt. Jag är lite arg och besviken för att vi förtjänade att vinna och vi bara fick en poäng. Leichsteiner fann Pepe och jag kunde inte bryta. Han satte den i mitten och MATRI gjorde det bra. Jag tror att vi var lite trötta, eller åtminstone var jag i detta skede. Men som jag sa vi spelade ett bra spel och har inget att må dåligt över, vi bör fortsätta såhär. ”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen