Mittbacken nära att förlänga kontraktet till 2027

Enligt transfer experten Fabrizio Romano är Fikayo Tomori nära att skriva på ett långtidskontrakt med ligamästarna. Den engelska landslagsbacken kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben till 2027.

Sedan sin ankomst från Chelsea förra året, så har han varit given i startelvan. Engelsmannen har spelat 62 matcher för de rödsvarta sedan sin ankomst. Det är uppenbart att den 24-åriga mittbacken är viktig för Stefano Piolis lagbygge.

Trots att försvararens nuvarande kontrakt sträcker sig ända till 2025, vill ledningen teckna ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2027. AC Milan går mot en tuff säsong med större utmaningar, och vill bygga vidare på sina framgångar. Enligt uppgifter siktar klubben på att ta hem sin 20:e ligatitel, vilket innebär att Milan får ytterligare en stjärna över klubbmärket.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen