E104: Ett klockrent beslut för alla

Serie A närmar sig och regerande mästarna Milan ska försvara sitt guld förhoppningsvis och nå dessa 2 stjärnor. Det har börjat trilla in lite officiella uppgifter kring truppen och frågan är om vi kommer få så något mer in i truppen?

Först ut en stentuff quiz, klarar någon den?

Sen går vi igenom officiella övergångarna, mest väntade och efterlängtade är att vår svenske legend Zlatan förlänger. Dessutom med en stor lönesänkning. Vi kommenterar övriga spelare och även spelare ut som vi tror känns rätt för alla inblandade. 

Hoppas vi hörs på Twitter (@pc_rossoneri) nu på Söndagkväll, det var väldigt trevligt första livesnack med flera Milanistas runt om i Sverige där vi diskuterade förutsättningarna för säsongen. Nu med en natts sömn så rundar vi av premiärmatchen mot Udinese. 

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen