Milan har lagt bud på Midtjylland-mittfältaren

Enligt transfer-experten Gianluca Di Marzio har Milan lagt sitt första bud på den nigerianska mittfältaren Raphael Onyedika.

Paolo Maldini och Ricky Massara har under sommaren intensivt letat efter en värdig ersättare för Franck Kessie, som tidigare i sommar lämnade som bosman för FC Barcelona. Ivorianens ersättare såg länge ut att bli Renato Sanches, som istället valde att skriva på för Paris Saint-Germain FC.

Enligt Di Marzio har Milan erbjudit Midtjylland 4 miljoner euro plus bonusar för Onyedika. Danskarna önskar dock tio miljoner euro för mittfältaren, vilket gör att ytterligare förhandlingar behövs för att båda parter ska nå en överenskommelse. Milan är angelägna om att slutföra affären inom snar framtid, och förstärka truppen med ytterligare en ung talang.

Förra säsongen stod Raphael Onyedika för 48 framträdanden, totalt 4086 minuter. Under den tiden gjorde han fyra mål, tre assist, samlade på sig 15 gula kort och var en nyckelspelare framför försvaret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top