E96: Va fan händer med Milan nu?

Milan är på riktigt i serieledning, det är 4 finaler kvar och rossoneri har det i egna händer men det är tuffa matcher kvar men vi är otroligt tacksamma för Bologna vinst mot våra kusiner i hängmatchen.

Vi går igenom våra matcher sen sist och Coppa Italia förlusten mot just Inter. Det finns mycket att säga, både om spelet, spelare och domslut. Rätt eller fel går vi igenom men Milan lyckas vända moralen och förlusten i cupen mot ren lycka nere i Rom mot Lazio inför mer än 12000 Milanistas som åkt ner och fick se Tonali vifta med nr 8. En viss Zlatan är tillbaka oxå…

Stora nyheten eller ryktet än så länge är att Elliot kommer eventuellt sälja Milan för enorma pengar. Men, vad innebär försäljningen och vilka är dom nya ägarna? Kommer vi kunna behålla våra ränder eller kommer vi få rosa tröjor med ett lejon i värsta fall?

Övriga nyheter och quiz finns även med samt hit and shit som vanligt i slutet. 

Vi ses på San Siro i helgen!

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar spela upp eller direkt HÄR
FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer