Ibrahimovic tillbaka mot Napoli

Zlatan Ibrahimovic har sedan slutet av januari varit otillgänglig på grund av en skada i ena hälsenan. Nu pekar det mesta på att 40-åringen kommer att bli uttagen i truppen till matchen mot Napoli imorgon kväll.

Ibrahimovic tvingades utgå efter mindre än en halvtimme i toppmötet mot Juventus den 23 januari. Han sågs gå något hindrat på planen och blev till slut utbytt mot Olivier Giroud. Sedan dess har det spekulerats mycket när svensken egentligen ska komma tillbaka i matchspel igen. Återhämtningstiden blev längre än vad som först förutspåddes men nu pekar det mesta på att 40-åringen är tillbaka.

Tränaren Stefano Pioli pratade om Ibrahimovics skadesituation i dagens presskonferens:

– Ibra är bättre. Han tränade med oss både igår och idag, och kommer förmodligen vara tillgänglig imorgon.

Med allra största sannolikhet kommer svensken att börja på bänken efter att ha varit borta från spel i över en månad. Matchen mot Napoli spelas imorgon klockan 20.45 på Diego Armando Maradona Stadium.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer