E93: Maldini är förbannad

Milan har inte vunnit på 3 matcher, Maldini är förbannad och prata ganska filterlöst efter senaste seriematchen på ett sätt ingen av oss sett honom göra. Håller ni med honom och är det rätt agerande att göra det ?

Det har inte varit resultaten vi önskat sen vi träffades senast, det har varit mycket udda resultat i Serie A där alla 7 topplagen tappade i en och samma omgång. Har det någonsin hänt? Det räddade Milan och märkligt nog trots vårt bottennapp borta mot bottenlaget så tog vi ändå en poäng mer än Inter i toppen. Vi går igenom matcherna och lyssnarfrågor hur vi tänker om utfallet av poängbortfall. Är det en formsvacka? Kollektiv kollaps eller taktiskt fel som Pioli behöver stuva om. 

Mycket fokus blir på ännu ett derby, denna gången i Coppan och tyvärr blir det återigen mycket diskussioner kring domarinsatsen och hur VAR egentligen fungerar och om det verkligen är ett verktyg som används rätt. Med ett par rödsvarta glasögon kan man diskutera för både rött kort på Lautaro och en straff när Giroud har 90kg ryggsäck på sig och sen över sig… Rätt eller fel?

Just nu är Milan eller som vanligt under lupp gällande FFP, vi reder ut anledningen med en tillbakablick av bortfallet av värvningar i fönstret som ytterst hänger ihop med ekonomin och FFP. 

Avslutningsvis hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer