E94: Hur kan VAR bli sämre med åren i Serie A?

Ett nytt avsnitt där vi på riktigt är serieledare, det gäller att njuta när man kan så det gör vi vilket genomlyser vår hit and shit i slutet. Dessförinnan har vi 6 poäng att gå igenom plus massa lyssnarfrågor där stora fokuset har skiftat från våra Bosmanspelare till en ung talang…

Pierre Kazeye Rommel Kalulu Kyatengwa som han heter har varit så bra denna säsong att t.o.m legenden Billy ställer en fråga som vi snappar upp. Ska Milan verkligen lägga mycket pengar på en ny mittback när vi har denna enorma talangen i truppen redan. Han har bevisat sin skicklighet mot all övriga topplagen och bortsett från ett misstag mot Inter på en hörna har han bara fått lovord nere i Milan. Bör han redan nu gå före kapten Romagnoli, håller ni med oss i diskussionen?

Innan dess är det en tuff quiz. Ett tips är att spelaren var på väg till just Milan som hans mamma stoppade…Tyvärr!

Matcherna Napoli borta och Empoli hemma går vi igenom, tar även upp VAR beslut som hände i ligan och det har blivit en stående punkt i våra avsnitt eftersom det förekommer så många konstiga beslut nu kring VAR. Något som skulle ta bort alla diskussioner kring fusk, inkompetens osv, idag är bedömningarna ännu mer ifrågasatta eftersom vi ser väl samma bilder som några opartiska domare…

Börjar redan dyka upp rykten kring spelare men först ska Milan säkra upp dom viktigaste nyförvärven dvs deras två sportchefer som ska få nya kontrakt. 

Podcast Rossoneri lyssnar ni på där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer