Redaktionens spelarbetyg Salernitana – Milan.

Här kommer redaktionens spelarbetyg från 2-2 matchen mot Salernitana.

Maignan 3.5 Blir övermodig ikväll, gör ett tveksamt ingripande vid 1-1 målet och håller på att kosta oss ett baklängesmål när han ska dribbla i eget straffområde.

Calabria 5 Gör en okej match defensivt, kan inte direkt klandras för något.

Tomori 4 Förlorar nickdueller idag som vi inte är vana vid att se, var inte alls på tårna, samma kan dock sägas för resterande 10 man på plan.

Romagnoli 4.5 Borde axla sin roll som kapten och mana på gubbarna idag, får ses som underkänt.

Hernandez 5.5 En av få som inte är dålig idag. Börjar matchen bra och står för en fin assist till Messias 1-0 mål, fortsätter forcera längs kanten matchen igenom men det vill sig inte hela vägen idag. Redaktionens MOTM.

Bennacer 4 Mycket felpass och inte samma hunger att vinna boll idag som senast. Borde kunna styra matchen mer tillsammans med Tonali.

Tonali 5 Krigar matchen igenom men är inte lika övertygande som han brukar vara, kan mycket väl bero på att ingen annan heller spelade bra.

Messias 5 Får en 5a i betyg idag med tanke på att han gör 1-0 målet, visar fin känsla i avslutet.

Diaz 3 Milan spelade med tio man första halvlek, borde kunna skapa mer mot ett jumbolag.

Leao 4 Såg trött och loj ut på plan, men även Leao borde kunnat skapa mer än vad han gjorde idag.

Giroud 4.5 Får inte rätt bollar att jobba på, är giftig i boxen, men kommer det inga bollar in så är det svårt att utnyttja det.

Inhoppare och tränare.

Kessie 4 Ersätter Diaz i paus, bidrar inte mer offensivt men står för lite mer defensiv balans, vilket inte borde behövas.

Rebic 4 Får en 4a enbart för målet, helt under isen i övrigt med felbeslut och felpassningar, målet kan förhoppningsvis höja hans självförtroende.

Saelemaekers 3.5
Bidrar inte mer än Messias offensivt, inte alls samma energi vi är vana vid.

Florenzi 4 Försöker skapa fler chanser på högerkanten med ett par inlägg, men tyvärr hjälper det inte.

Pioli 2 Har ingen tydlig matchplan eller taktik, borde kunna köra över Salernitana. Bytena tillför ingenting.