E92: Rätt eller fel att bua ut Kessie ???

I skrivande stund är Milan i serieledning, det är en hängmatch som Inter kommer få spela även om dom givetvis ville sno åt sig enkla 3poäng men vi gläds i nuläget över att vara överst i tabellen vilket vi nämner i vår hit and shit i slutet. Först ut, quiz. Hur många poäng får ni?

Först tack till gästerna i förra avsnittet, vi följer upp ämne som Ola förklarade kring förväntade mål och hur vi resonerar kring det och på vilket sätt vi ska använda det eller inte när vi pratar om våra matcher. Det har varit många matcher, resultaten har varit bra men kunde varit ännu bättre. 

Besvikelsen att inte vinna hemma mot ett blek Juventus, har vi någonsin sett ett så passivt Juve på San Siro? Däremot är besvikelsen och snackisen i hemmamatchen mot Spezia där en duktig domare hamnar i skottlinjen efter matchen även om Milan själva visar på ett exemplariskt uppträde i denna situationen och även efter match. Snyggt!

Mycket fokus på derbyvinsten borta mot Inter hemma på San Siro, en enorm moralvinst och vi betar ner i detalj anledningarna till att vi tog blytunga 3 poäng. Kessie som varit på tapeten ända sen förra sommaren gjorde en insats vi inte alls delar återkoppling och betyg men stora snackisen är när han blir utbuad av Curva Sud. Rätt eller fel? Vad tycker ni utifrån hela kontexten?

Cupen går Milan som tåget, 2 ganska enkla matcher mot Genoa och Lazio innebär dubbelmöte igen mot Inter i en ny semifinal. Båda lagen kommer må bra av fulla läktare och vad det innebär ekonomiskt. 

Blir inget betyg på vinter mercaton, väldigt snabbt avhandlat men Gurra tar upp scoutrapport på vår nya anfallare från Röda Stjärnan. Är det en ny Zlatan eller Mido ?

Årets seriemål har vi redan utsett

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer