Redaktionens spelarbetyg inter – milan.

Här kommer redaktionens spelarbetyg ifrån säsongens andra derby della madoninna.

Mangan 7.5 Mike gör en fantastisk match, håller oss kvar i matchen med ett par riktigt svettiga räddningar i första halvlek, kan inte göra mycket på målet. Visar prov på bra spel med fötterna och är långt ute och läser spelet.

Calabria 6 Stabil bakåt, uträttar inte lika mycket framåt i första halvlek men spelar upp sig i andra halvlek och står för assisten till 1-2 målet.

Kalulu 5.5 Går bort sig vid 1-0 målet då han släpper markering och hoppar för tidigt när han ska nicka bort den. Spelar upp sig efter missen och gör det stabilt.

Romagnoli 6 Håller Dzeko i schack matchen igenom, och det är ingen lätt uppgift.

Hernandez 5.5 Får ägna sig till mycket defensivt jobb matchen igenom och får inte mycket hjälp ifrån Leao, gör en bra match fram tills sista 20 sekunderna då han får hjärnsläpp och drar på sig direkt rött kort, den hade kunnat undvikas och han hade således fått ett högre betyg.

Tonali 7 Mittfältets gigant, krigar på enormt hårt över hela planen, vinner mycket boll och vill alltid framåt. Står även för ett par vassa avslut idag.

Bennacer 6.5 Gör en utmärkt match defensivt, står för många högklassiga brytningar idag och visar prov på ett oerhört lugn i alla situationer. Formen från förra säsongen är kanske äntligen tillbaka.

Saelemaekers 4.5 Är i princip helt osynlig och byts ut i halvtid. Jobbig kväll för Alexis.

Kessie 4.5 Även Kessie var helt osynlig, får spela på en ovan position ikväll på det offensiva mittfältet och lyckas inte alls bidra offensivt.

Leao 5 Gick inte att känna igen Leao ikväll, blixtrar dock stundtals till och då ställde han till det för inters försvarare.

Giroud 7.5 Är väldigt isolerad i 75 minuter, men vad gör det när han sedan frälser oss med 2 mål inom loppet utav 3 minuter, i ett så viktigt derby. Han gör det han kom för, mål! Redaktionens MOTM.

Tränare och inhoppare.

Messias 5 Något bättre än Saelemaekers, men ändrar inte matchbilden nämnvärt.

Diaz 6.5 Kommer in och ändrar matchbilden direkt, börjar utmana och söka sig uppåt i banan, ligger delvis bakom 1-1 målet då hans avslut styrs in utav Giroud.

Krunic Spelade för lite för att bedömas.

Pioli 7 Gör helt rätt byten, i helt rätt tid och stänger av inters dominans i andra halvlek.