E91:Vad är egentligen förväntade mål och så här slutar Serie A ?

Inför Milanoderbyt som äger rum nu i helgen har jag tagit pulsen på några av mina internetkompisar, vi pratar både känslor men först ut lägger vi bort känslorna och ser vad algoritmerna säger om Serie A och hur mäter man egentligen förväntade mål som vi har fått in lyssnarfrågor om. Detta reder vi ut en gång för alla, sen får vi se om vi kommer använda oss av det utifrån matchbilden eller inte i kommande avsnitt.

Först ut är Ola med världens bästa Twitternamn @fantomen, följ gärna honom. Han förtydligar utifrån deras statistikprogram vad förväntade mål är, hur bra är Kessie för Milan? Zlatans betydelse och det viktigaste. Hur slutar Serie A, enligt deras algoritmer. Frågan på uppstuds var, kan vår egen Pobega ersätta en flyktande Kessie ?

Därefter bjuder vi in lite mer känslor då jag pratar om Milanoderbyt med Nima @NimaTavRood och Marko @markowarheart som ger sina tankar hur matchen slutar och varför den slutar som den gör? Hur ska resp lag ta ut varandra och vilka faror finns det att se upp med.
Milan har skador som är frågetecken som vanligt, kommer vi använda oss av Tomori och Zlatan eller ska vi försöka säkra upp dom för resterande matcher. 

Mercaton nämner vi oxå, åsikterna om denna är rätt svala…

Podcast Rossoneri hittar du brukar spela upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer