E88 Det f@kka upp hela fönstret

Milan är ute ur Champions League, kanske lika bra med tanke på lottningen som ägde rum idag. Våra grannar fick laget som jobbade igenom vår grupp. På tal om CL så vill jag passa på att tacka gästerna från förra avsnittet då det var en CL special med representanter från lagen i gruppen som pratade ner tabellen. Har ni inte lyssnat på detta så rekommenderar jag detta.

Vi går igenom flera matcher sen vi träffades, det är många och det är allt från taktisk triumf i Madrid till kalenderårets sämsta match där vi får stryk hemma. Vår solklara shit under avsnittet är vår chefs skada, krya på dig Kjaer och denna skada vänder upp och ner på Maldinis tankar inför kommande transferfönster, nu måste budgeten helt justeras och fokus flyttas. Mackan har en väldigt spännande lösning på situationen. Vad säger ni om denna?

Vi tar upp fotbollsresan, hoppas så många så möjligt vill hänga med till Milano och se Milan mot Fiorentina, samma lag som tog alla poäng mot oss senast så det är revansch som gäller hemma på San Siro. Däremot måste vi vara ett visst mini antal för att resan ska bli av så passa på att ge dig själv eller någon du känner den bästa julklappen någonsin. 

Hit and shit blir dubbelt i detta avsnitt eftersom det var ett tag sen vi sågs.

Podcast Rossoneri lyssnar du där poddar finns eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer