Kessié på väg att gå med Donnarummas PSG

Kessiés tid i Milano är över nu i sommar enligt nya rapporter ifrån franska Foot Mercato och PSG är återigen på jobbet för att ta in ännu en till Milan-spelare som är tvetydig i sin kontraktförnyelse.

Till en början tolkade Santi Aouna på Foot Mercato att kontakterna mellan Kessiés agent och PSG, som sträcker sig från september, var ett sätt att pressa Maldini att acceptera ivorianens lönekrav på 9 miljoner euro, en marginal skillnad på den lön som han idag erbjuds på 6,8 miljoner euro. Situationen är stillastående och Milan-ledningen har inte ändrat sin position samtidigt som PSG fortsätter att pressa för att nå en överenskommelse med den tidigare Atalanta-spelaren. Ännu en hint på att Franck förbereder sig för sin flytt är att han har lagt ut sitt hus till försäljning. Huset har inte hittat någon ny köpare och har snart legat listat i en månad.

Maldini, Massara och Moncada är rappa på att identifiera passande kandidater som kan ta över hans position i mittfältet, letandet har hittat sin punkt i Ligue 1. Som rapporterat av Daniele Longo och Fabrizio Romano är Renato Sanches ett namn som nämnts i förhandlingarna med agenten Jorge Mendes i ämnet för att ge Leão ett nytt tvåårigt-kontrakt. Förra årets ligavinnare, Lille, befinner sig i en ekonomisk knipa som rapporterat av Aouna och kommer behöva göra sig av med flera av deras nyckelspelare redan nu i januari för att täcka deras skulder. Romano estimerar en prislapp på 30-35 miljoner euro för den tidigare Bayern München-spelaren och Milan kommer förlita sig på sitt goda förhållande med Lille för att nå mer åtkomliga siffror.

Andra spelare som har dykt upp under veckan som ryktade substituteter till Kessié är den tidigare Udinese-spelaren Sekou Fofana som blivit ett stjärnskott för RC Lens och den 21-åriga Bordeaux-talangen Jean Onana. Sébastien Denis på Foot Mercato nämner att Newcastle, Marseille, Atalanta och Milan har ett finger på Fofana inför sommarens transferfönster. Yacine Adlis lagkamrat Onana uppskattas högt av ledningen enligt Daniele Longo och kan ansluta sig till Milan samtidigt som Adli när hans säsongslånga lån är över nu i sommar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen