Piolis nya kontrakt och ny storsponsor väntar med Gazidis återkomst

Milan fortsätter att expandera kommersiellt och arbetet för de många kontraktförnyelserna som väntar ryktas trappas upp när Milans VD är tillbaka i Casa Milan.

Gazidis, som idag befinner sig i New York för behandlingarna mot sin cancerdiagnos, ryktas vara tillbaka i Italien inom den kommande veckan rapporterar Pietro Mazzara på MilanNews. Bland de spelare som ryktas få förnyade kontrakt finns Theo Hernandez, Ismael Bennacer och Rafel Leão men den förnyelse som trycks för att snarast bli officiell är tränaren Stefano Piolis. Mazzara beskriver att känslan inom Casa Milan är att hans tvååriga kontraktsförlängning kommer bli signerat så fort Ivan ansluter sig till sina direktörer Maldini och Massara.

Trots cancern gav Gazidis inte upp på sitt uppdrag med att utöka och återuppbygga Milans internationella och kommersiella position nu när laget fått tillbaka sin plats i Champions League. Vad som filtreras är att Gazidis och hans team nu kommer komma ut med ny sponsor i den amerikanska ölproducenten Budweiser, mer känt som Bud i Italien. Tidigare delade de två Milano-lagen på samma dryckessponsor i Birra Peroni men varken deras namn eller logotyp finns kvar på Milans hemsida.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen