Redaktionens spelarbetyg Milan – Venezia

Nedan följer redaktionens spelarbetyg för kvällens match mellan Milan och Venezia, en match Milan vann med 2-0.

Maignan 5.5 Prövas knappt denna match, gör någon enstaka räddning i andra halvlek

Kalulu 6 Gör en väldigt stabil insats defensivt och tillåter inte Venezia komma igenom på deras vänsterkant

Romagnoli 5.5 Romagnoli utsätts inte för några större test idag, godkänt insats

Gabbia 5.5 Precis som hans mittbackskollega hade Gabbia en enkel dag på jobbet denna afton, behöver knappt göra en brytning

Ballo-Touré 5 Avsaknaden av Theo var stor i första halvlek då Touré inte utgjorde samma hot offensivt som vi är vana vid att se från vänsterbackspositionen

Bennacer 6.5 Spelar matchen igenom och gör det väldigt bra, vinner mycket boll på mitten och är säker i passningsspelet

Tonali 6 Ännu en stark insats från Tonali

Florenzi 5.5 Även denna match kändes Florenzi osynlig, gör inget fel men står inte heller ut

Brahim Diaz 6.5 Har det väldigt svårt att komma till rätt ytor i första halvlek, spräcker bubblan med ett viktigt mål i andra halvlek

Leao 5.5 Visar återigen tecken på sin talang men saknar ofta skärpan i sista momentet

Rebic 5.5 Får inte mycket utrymme att jobba med och blir därför ganska osynlig

Inhoppare och tränare

Saelemakers 7 Belgaren gör ett väldigt piggt inhopp och bidrar enormt till det andra målet med en assist

Hernandez 7.5 Är skillnaden på 1 och 3 poäng ikväll när han kommer in och gör ett mål och en assist. Redaktionens MOTM

Tomori 5.5 Är fortsatt en stabil kugge i försvaret, utsätts inte för många prövningar denna match

Pellegri 5.5 Gör sin debut i milantröjan men blir lite isolerad uppe på anfallet, bidrar inte särskilt mycket i spelet

Kessie spelade för lite för att bedömas

Pioli 6 Gör helt rätt i att rotera laget denna match och avgör även matchen med sina byten