Redaktionens spelarbetyg Juventus – Milan.

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg i matchen mot Juventus i Turin som slutar 1-1. Milan är fortsatt obesegrade efter 4 omgångar i serie a den här säsongen.

Maignan 6.5 Står för ett par fina räddningar i första halvlek som håller oss kvar i matchen.

Tomori 7 Inleder matchen som ytterback till mångas förvåning, kliver in i mitten efter Kjaers skada och gör det mycket bra. Står för en superb brytning på Rabiots friläge efter en halvtimme som blir avgörande.
Redaktionens MOTM

Kjaer 5.5 Kliver tyvärr av skadad i matchminut 35, vi får hoppas att det inte är allvarligt. Viktig kugge i försvaret.

Romagnoli 5.5 Kaptenen tillbaka från start och gör en okej insats, lite slarvig i passningsspelet med svarar med ett par resoluta brytningar och känns som att formen är på väg uppåt.

Hernandez 5 Hinner lite förvånande inte ikapp Morata vid 1-0 målet, är inte bra defensivt men bidrar en hel del offensivt matchen igenom.

Kessie 5.5 Förra säsongens gigant har en formsvacka, är det kontraktsituationen som spökar eller är han inte helt återställd efter sin skada. Återstår att se.

Tonali 6.5 När våra andra mittfältare har sämre form, så steppar Tonali återigen upp. Väldigt viktig i dagens milan och sliter som ett djur. Vass på fasta situationer och slår hörnan som resulterar i kvitteringsmålet.

Saelemaekers 5 Alexis känns vilsen idag och bidrar inte lika mycket varken offensivt eller defensivt som han brukar.

Diaz 6.5 Brahim sliter hårt och bra matchen igenom och ligger bakom det mesta som händer offensivt.

Leao 6 Även Leao har inlett säsongen på ett bra sätt. Är ett ständigt hot på vänsterkanten med sin fart och teknik, börjat ta vilket mer defensivt ansvar vilket behövs.

Rebic 6.5 Fortsätter göra mål mot Juventus, gör det bra i Ibras och Girouds frånvaro trots lite annan spelartyp. Hoppas han håller samma form hela säsongen.

Inhoppare och tränare.

Kalulu 5.5 Kommer in för Kjaer i första halvlek och gör det bra, är ytterst nära att trycka in ett ledningsmål i slutminuterna.

Florenzi 5.5 Kommer in vid underläge, vilket kan kännas underligt då hans styrkor ändå sitter i defensiven. Hjälper Kalulu bra på högerkanten och rör sig mycket.

Bennacer 5.5 Hoppas att Bennacer hittar tillbaka till den fina form han hade innan skadan, inte riktigt där ännu men ersätter Kessie bra idag.

Maldini spelade för lite för att betygsättas.

Pioli 6 Börjar med Tomori på ytterbackspositionen idag vilket var lite överraskande då Florenzi och Kalulu satt på bänken. Lyckas få igång laget till andra halvlek och är ytterst nära att få med sig 3 poäng hem till Milano.