Kjaer i intervju inför ligastarten.

På måndag startar Milan sin Serie A säsong borta mot Sampdoria. Milans danske backgeneral har intervjuats av Milan TV och hade följande att förtälja.

Om försäsongen:

– Vi följer samma väg som förra säsongen. Men vi försöker alltid förbättra oss, både i försvar och i anfall. Jag var på semester i tre veckor, men jag slappnade inte av. Jag ville komma tillbaka direkt.

Om kommande Serie A säsongen:

– Det kommer att bli en bra säsong, jag är nyfiken på hur vi kan förbättra oss som lag. Vi är en grupp med god anda, en grupp som mår bra fysiskt och psykiskt. Vi har förbättrat vissa aspekter av spelet jämfört med förra året. Vi arbetar för detta varje dag.

Om Giroud:

– Olivier är en fantastisk anfallare och han kommer säkert att göra skillnad.

Om Sampdoria-Milan:

– Vi väntar alla till matchen på måndag. Det kommer att bli en viktig match eftersom vi måste börja bra. Det kommer att bli en bra upplevelse att vänja sig vid att ha fansen tillbaka. Jag har redan haft möjlighet på EM och det var speciellt efter så lång tid. Jag är väldigt glad att se dem igen.

Om Maignan:

– Han har spelat bra hittills och jag är nöjd med hur han kom ut på planen. Mike är en fantastisk målvakt. Han har utmärkta egenskaper och kommer att förbättras med oss ​​med tiden. Han är en nykomling, men förra året hade han en bra säsong med Lille.

Om Eriksen incidenten:

– Jag skulle göra det var som helst: både på planen och på gatan. Det är en mänsklig egenskap att agera på detta sätt, det är svårt att förklara men så är det. Kaptensbindeln? Jag gör alltid mitt bästa, men det är viktigt att säga att vi redan har en kapten.

Om EM och italiensk fotboll:

– Att vinna EM var viktigt för Italien, särskilt efter att inte ha deltagit i det senaste VM. Alla frågar mig om ligan är defensiv, men det är inte så, det är den gamla mentaliteten och vi såg det under EM. Totalfotboll spelas nu. Enligt min mening har Italien gjort det väldigt bra.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen