Ramos har varit i kontakt med Milan.

Sergio Ramos, Real Madrids kapten lämnar spanska klubben efter 16 säsonger. När Maldini slutade spela fotboll utsåg han Ramos som sin framtida ”arvtagare” och har vid senare tillfällen hyllat honom som bästa backen i världen. Spanjoren har i sin tur hyllat Milan då han utryckt att efter Real är Milan den största klubben i världen. El Chiringuito TV har nu gått ut med uppgiften att Ramos ska ha kontaktat Milan efter förhandlingarna med Real strandat.

Det är uppgifter som både calciomercato och tuttosport nu bekräftar. Journalister på Sportlens går så långt att de skriver att Milan vore det bästa valet för Ramos med tanke på speltid och chansen att få spela i Champions League. Dessvärre är 35-åringens lönekrav förmodligen det som gör att han hamnar i någon annan liga. Ryktet gör gällande att han letar efter 2 till 3års kontrakt runt 15 miljoner euro per säsong. Då man även säkrat Tomoris övergång samtidigt som Romagnoli fortfarande är i klubben verkar det ännu mer osannolikt. På centerbacken finns ju även Kjaer.

Men visst vore det häftigt med en högprofilsvärvning. En back som bland annat gjort 23 mål på 180 landskamper, vunnit VM, EM guld två gånger, 4 Champions League titlar och en hel del inhemska titlar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen