Hauge: Vi får se vad som händer under sommaren.

Milans Jens-Petter Hauge är på tapeten. Många undrar om han blir kvar eller om han kommer spela nästa säsong i en annan klubb. Han har blivit intervjuad av Eurosport Norge och hade följande att säga om att spela för Milan:

-För mig är det som en dröm blivit sann, att få spela för Milan, en så viktig klubb med så många mästare. Jag kunde inte säga nej till en sådan chans.

Om året som gått:

Det var väldigt positivt, även om det var mitt första i italiensk fotboll och jag var tvungen att lära mig många saker. Jag kanske inte spelade så mycket som jag önskat, men det var en lång säsong och jag hade mina chanser. Jag är nöjd ändå.

Om italienska ligan:

Det är aldrig lätt att lämna ditt hemland, där du alltid levt och spelat från ett ögonblick till ett annat och spela i en tuffare liga. Det har inte varit lätt men klubben och mina lagkamrater hjälpte mig direkt.

Om framtiden

Min önskan är att spela mer och få uttrycka mig så mycket som möjligt. Jag vet att det finns olika lag som är intresserade av mig, men jag mår bra i Milan, jag är glad att få bära den här tröjan. Vi får se vad som händer under sommaren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen