Pioli: “Ibrahimovic kommer inte spela mot Lazio”

Milan kommer göra allt för att försäkra sin plats i Champions League i den viktiga matchen mot Lazio imorgon, speciellt efter den katastrofala 1-2 förlusten mot Sassuolo i onsdages. Även Pioli klargjorde i sin presskonferens inför morgondagens match att det finns inget annat val än att kämpa för Champions League-spel:

— Vi förtjänar att vara ett av de lagen som hamnar i topp 4. De här 32 matcherna tyder på inget annat än att vi har varit det starkaste laget efter Inter, vi har varit de enda som har kunnat tävla mot dem.

Pioli förklarar vikten av en vinst mot hans före detta lag som han själv en gång tog till Champions League under 2014/15-säsongen:

— Vårat säsongsmål är fortfarande inom räckhåll och vi är här för att nå det. Matchen mot Lazio kommer vara en playoff-match, poängen från den här matchen är värt dubbelt så mycket. Det är en viktig match för både oss och dem, en vinst hade inneburit ett viktigt steg framåt för oss.

Avslutningsvis, innan Pioli och hans pojkar begav sig till Rom gav tränaren en uppdatering på de spelare som saknades i matchen mot Sassuolo:

— Ibra mår bättre men han kommer inte kunna spela imorgon, han kommer vara tillgänglig inför våran nästa match och Leao eller Mandzukic kommer ta anfallarrollen imorgon. Theo mår bättre, om han lyckas hänga med i dagens träning så kommer han kunna starta imorgon.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen