Milans reflektioner om anfallarpositionen

Transferfönstret närmar sig och Milan har redan listat två spelare som kan förstärka anfallet i en sommar som väntas vara lugn.

MilanNews Antonio Vitiello förklarar att Milan göra 3-4 rekryteringar men investeringspotentialen kommer helt bero på om CL-spel väntas nästa säsong.

Det främsta målet kommer ligga i att ge truppen ytterligare en skarp anfallare som kan hoppa in i Ibras frånvaro. Vitiello menar att svensken är steget ifrån att skriva på ett kontrakt som håller honom kvar i rött och svart i ytterligare ett år, men trots detta har Maldini och Massara några stora namn i siktet menat om lönen är låg och priset är rätt så kommer Milan att slå till.

Dusan Vlahovic är en spelare som ledningen gillar väldigt mycket men Rocco Commisso har satt en prislapp på 40 miljoner euro på serben som hittat nätet 12 gånger för La Viola den här säsongen. Ett annat namn som uppskattas väldigt mycket är Torinos Andrea Belotti, en spelare som Milan länge haft i siktet. Cairo har begärt astronomisk summor för sin lagkapten men den 27-åriga italienaren har endast ett år kvar på sitt kontrakt och det finns inga uppdateringar kring en kontraktsförlängning vilket kan innebära en investeringsmöjlighet för Milan i sommar.

Det tredje alternativet är en yngre och mindre etablerad forward som kommer ifrån en utländsk liga, en mer Milan-lik investering med andra ord. Fokuset för ledningen kommer vara i att hitta en ekonomiskt stabil lösning på forwardrollen för att ge ett konkurrenskraftigt anfall i hopp om att Milan är tillbaka i Champions League.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen