Ibrahimović tillbaka i träning med laget

Zlatan Ibrahimovic ådrog sig en skada i vaden för ungefär en vecka sedan, som har gjort att han har missat de två senaste matcherna. Men nu är svensken tillbaka i träning med laget igen.

Samtidigt som Ibrahimovic har presterat lysande på planen med sina 15 mål och två assist på 17 ligamatcher, så har också svensken haft stora problem med skador under säsongen. Främst har det handlat om muskelskador i vaden eller låret. Totalt har 39-åringen missat 16 av de 33 ligamatcherna som har spelats. Det har gjort att Milan har varit tvungna att spela med främst Rafael Leao på den centrala anfallspositionen, som inte har fungerat alls. Mario Mandzukic är den enda renodlade centrala anfallaren bortsett från Ibrahimovic, men han har också haft problem med skador sen han anlände till Milan.

Men nu är Zlatan Ibrahimovic på väg tillbaka. Svensken har tränat individuellt den senaste veckan, men tränade med laget igen under måndagen. Det betyder att 39-åringen mycket väl kan vara tillbaka till matchen mot Benevento på lördag. En match som Milan måste vinna för att hålla sig kvar i topp fyra-kampen, efter att ha förlorat mot Lazio med 3-0 igår.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen