Pioli: “Förväntade mig ett bättre Milan”

Igår förlorade vi sexpoängsmatchen mot Lazio och helt plötsligt är vi utanför Champions League-platserna. Med matcher mot just Juventus och Atalanta kvar så är allt fortfarande i egna händer. Dock med oroande form.

— Som alltid i de här matcherna så måste man vara distinkt. Lazio var bättre på alla punkter.

— Vi spelade bättre i första halvlek och hade chanser till att kvittera. Jag förväntade mig mer från laget för att så pass bra är vi. När andra gick in blev det mycket mörkare.

Om det andra målet borde ha blivit bortdömt.

— Jag förstår verkligen inte hur Calhanoglu inte kan få frispark. Domaren var och tittade på det igen och det är omöjligt att hävda att Leiva inte tar Calhanoglu först.

— Vi är ett bra lag och måste lägga det här bakom oss. Ifall man låter Lazio få ett så pass tidigt mål och kan ligga på kontring så spelar man dem rätt i händerna och efter deras styrkor.

— De tredje målet är liknande många andra mål vi släppt in. Defensiven är där och vi är samlade men släpper ändå in. Vi vet att det är farligt att ge Immobile och Correa för mycket yta och uppenbarligen fungerade inte markeringen tillräckligt bra.

Om resten av säsongen.

— Vi måste vara bättre för att avsluta säsongen positivt (en fjärdeplats minst). Det kommer bli tufft för lagen som gått bakom oss är i en otrolig form. Spelarna är lika besvikna som jag är. Det var inte en bedrövlig match, men vi måste bara spela bättre.

Om Zlatan.

— Zlatan har missat hyfsat många matcher den här säsongen och tyvärr är det så det sett ut för många av våra spelare. Vi får se under dagarna om han är redo för nästa match.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen