Costacurta: “Varför kysser han klubbmärket?”

Mardrömmen växer och växer för Donnarumma. Nu är det Milan legendaren Costacurta som passar på att skicka en känga till målvakten.

Med mindre än 90 dagar kvar på nuvarande kontrakt så forsar det massa olika rykten kring Donnarumma. Väntar Raiola på att Milan ska säkra en Champions League plats? Hur som har G.Donnarumma vid ett tidigare tillfälle uttryckt sig tydligt med att han vill spela Champions League med just Milan.

Bara senast mot Parma visade Donnarumma att han är en målvakt som bara ser utveckling och förbättring framför sig. Att han onekligen är värd en löneökning är det ingen tvekan om.

Nu kommer istället en riktigt passning från legenden själv. Costacurta som ändå spelade strax över 20 år för Milan berättar vad lojalitet betyder för SKY Italia.

— Jag kan inte sätta mig in i hans tankar, vi är för olika personer. Även på min tid hade vi agenter, agenter som var riktigt bra. Jag tror inte att Milan kan höja sitt bud som Maldini sagt tidigare. Det finns en budget att respektera, kan de komma överens så finns det en framtid, om inte så finns det ingen annan lösning. Vi tjänade betydligt mindre än vad vi kanske skulle fått men ändå så stannade vi i Milan.

— Helt ärligt, situationen är glasklar. Jag gillar inte vad Raiola gör men vem bär ansvaret i denna situation? Först så kysser han klubbmärket men sedan tar det för lång tid för kontraktsförnyelse? Varför kyssar han klubbmärket? Jag måste säga att det är irriterande.

— Jag kanske är av den gamla skolan men ärligt, varför kysser han klubbmärket? Han kanske kysser klubbmärket för nästa lag? Jag kanske inte är tillräckligt intelligent. Jag skulle i alla falla vilja se, mindre klubbkyssar och vara mer handlingskraftig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer