Uppgifter: Zlatan uppges ha brutit mot Covid-19 regler

Zlatan slutar aldrig att göra sitt namn sedd inom media. Denna gången påstår flera Italienska medier b la Gazetta Dello Sport att Zlatan kan ha brutit mot Corona-regler då han ska ha varit ute på ett restaurangsbesök.

Staden Milano rankas just nu som en röd zon av Italienska staten som följd av den smittspridning som just nu pågår i Italien, detta innebär b la att restauranger inte får ta emot gäster utan endast sälja hämtmat. Detta ska enligt uppgifter ha ignorerats av Zlatan som tillsammans med Abate ska ha besökt deras vän Tano Simonatos restaurang.

Tano Simonato bekräftar uppgifterna men säger att ” De var inte där för att äta mat, de drack ett glas vin och vi umgicks i några timmar för att sedan åka hem”.

Samma medier uppger inte vad ett ev straff skulle kunna vara, men en bra gissning så blir det troligen böter. Men Zlatan får en del onödiga rubriker under en viktig period för Milan som kämpar för att framförallt avancera till nästa års Champions Leauge. Om detta stör Milan och truppen? När man är ute efter Zlatan brukar Zlatan vara som bäst.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen