Di Marzio: “Milan är intresserade av Lorenzo Insigne”

Under veckan besökte agenten Vincenzo Pisacane Casa Milan. Bland hans klienter finns Napolis kapten Lorenzo Insigne och Inters D’Ambrosio som har ett kontrakt som löper ut i sommaren. Hans besök med ledningen förstods av italiensk media först till att vara en artighetsvisit men nu verkar det som att en av Pisacanes spelare vill pressa för en flytt till Milan.

Av det som rapporteras av Sky Sports Gianluca Di Marzio har Napoli försökt att nå en kontraktförnyelse med Lorenzo Insigne under de två till tre senaste månaderna och för första gången uppfattas det som att Insigne vill förstå om en flytt ifrån hans barndomsklubb är möjlig vid slutet av den här säsongen. Med andra ord besökte inte agenten Casa Milan utav en ren slump.

Det är ingen överraskning att Piscane kan föreställa sig att Milan blir Insignes nya hem i och med att Gattusos Napoli troligtvis kommer att missa ut på Champions League-spel för andra året i rad. Ett hinder med 29-åringen är den massiva lönen som han tjänar som uppskattas ligga på 5 miljoner euro. Sedan behöver Milan även uppfylla Napolis villkor för att köpa ut deras nyckelspelare som hittills gjort 15 mål och 5 assister i Serie A, en målfarlig ytter som Milans ledning uppskattar väldigt mycket som en offensiv förstärkelse inför den kommande säsongen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen