Uppdatering kring skador inför Man United-matchen

Milan har plågats av massvis med skador under hela säsongen, och nu senast mot Hellas Verona hade man hela åtta spelare borta på grund av skador och att vissa var slitna. Nu ger Sky Sport Italia positiva nyheter inför torsdagens Europa League-match mot Manchester United på Old Trafford.

Tidningen skriver att Ante Rebic och Theo Hernandez tränade på egen hand på Milanello under måndagen. Både Rebic och Hernandez siktar på att vara tillbaka mot Man United. Sandro Tonali är fullt återställd och är tillgänglig på torsdag.

Zlatan Ibrahimovic och Ismael Bennacer fick behandlingar och ska inte vara långt borta från en återkomst till planen. Dock förväntas de inte hinna återhämta sig till United på torsdag, men det återstår att se.

Mario Mandzukic har börjat springa igen efter sin skada, och förväntas vara tillbaka till söndagens hemmamatch mot Napoli.

En uppdatering kring Hakan Calhanoglus skada har inte kommit, men tidigare rapporter har sagt att han kan vara tillbaka till det första mötet mot United på torsdag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer