Maldini har uttalat sig om Tomori

Det har inte undgått något medie i Italien den fina starten som den 23-årige engelsmannen Fikayo Tomori gjort sedan han fick chansen för första gången i Milan-randigt.

Inför matchen mot Roma så berättade Paolo Maldini för Sky Sport hur Milan tänker om nyförvärvet som initialt bara är här på lån säsongen ut. Utköpsklausulen sägs ligga på 25 miljoner euro.

— Fikayo är en enorm talang och vi har den där utköpsklausulen.

— Priset är väldigt högt dock. AC Milan kommer att prata inom styrelsen om detta efter säsongen och dessutom ta kontakt med Chelsea och deras representanter.

Fikayo Tomori fick först spela en hel del under Frank Lampard och imponerade stundtals under slutet av förra säsongen. Säsongen som fortlöpte så hamnade han längre och längre ner i frysboxen innan Milan kunde knyta till sig engelsmannen.

Han har hittils startat fem matcher för Milan och inte en endaste av dem har vi förlorat. Med tanke på kritiken som kapten Romagnoli fått utstå på senare tid, samt att han var bänkad till förmån för Tomori som partner till Kjaer, så är det inte omöjligt att Tomori petat vår kapten. Åtminstone för stunden.

— Tomori har väldigt specifika egenskaper. Han blandar snabbhet med intensitet och för oss har han varit en förstärkning, fortsatte Maldini till Sky Sport.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen