Milan visar intresse för Bundesligaback

Behovet av att förstärka mittförsvaret för Milan är uppenbart, med Romagnoli och Mussachio skadade samt en Duarte som inte visat det man önskat hittils så står vi med Gabbia och Kjaer. Därför har blickarna vänts mot Tyskland och Schalke där man enligt Sky Sports Italia är i långt gångna förhandlingarna med Tyskarna om ett säsongslångt lån med option att köpa den 27 årige Serbiske mittbacken Matija Nastasic.

Efter att Fiorentina verkar omöjliga att förhandla med gällande Milenkovic så verkar hans landsman Nastasic nära Milan. Vem är då Nastasic?

Matija Nastasic är i grunden en mittback. Men kan även spela som vänsterback vid behov. Han har även spelat som högerback vid nödfall.

Serbens kontrakt går ut 2022 och Schalke sägs vara villiga att gå med på Milans bud.

Det fanns en anledning till att Man City valde att spendera en hel del pengar på honom inför säsongen 12/13 innan skadorna som satte stopp för hans vidare utveckling, men Schalke köpte honom för nästan 10 miljoner euro och han har sedan 2015 gjort 139 matcher för Schalke. Han har även gjort 28 landskamper för sitt Serbien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen