Det nya Milan under Rangnick: Vlahovic, Schick, Upamecano, Tonali och Ajer i siktet

Trots Piolis vinster mot Roma, Lazio och Juventus tyder inget på att Milan inte kommer börja ifrån noll nästa säsong med tysken Ralf Rangnick som sportchef och huvudtränare. Rangnick är idag ansvarig för RB Leipzigs utveckling och hans meriter i att hitta unga talanger synliggörs i de ryktade profilerna som tysken har i sikte i sitt nya jobb i Milan.

Gianluca Di Marzio rapporterar att de positioner som Milan kommer förstärka under nästa transferfönster är högerbackspositionen, en centerback kommer tillkomma samt en ytter och två forwardar kommer värvas när Rangnicks ankomst till AC Milan blir officiell.

För mittfältet ses Tonali som en önskad profil trots att spelaren redan givit Inter ett godkännande till en flytt ifrån Brescia. Tonali har varit öppen om att vara ett Milanfan och förklarar att hans förebild är Milans före detta spelare och tränare Gennaro Gattuso.

I forwardrollen anses Schick och Vlahovic som passande spelare som kan spela tillsammans med Rebic i en formation som inblandar två forwardar.

I försvaret är drömmen RB Leipzigs Upamecano som inte kommer innebära en billig investering för Milan. En annan uppskattad profil är norsken Kristoffer Ajer som idag spelar i Celtic. Kontakter har utbytts med Ajers agent för att undersöka ett potentiellt försök till en värvning. Milan kommer behöva tävla mot flera lag i Premier League om Milan bestämmer sig för att försöka värva den 22-åriga norsken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer