Gattuso: “Vi måste blicka framåt”

Idag är det äntligen dags för match igen och igår befann sig Gattuso på Milanello för att hålla presskonferens som vanligt. Tränaren pratade bland annat om San Siro, förlusten mot Inter med mera.

– Jag tänker inte på min framtid eller de två åren jag har kvar på mitt kontrakt. Just nu tänker jag bara på att nå ett mål som är otroligt viktig för klubben, spelarna och för mig själv.

– Om två månader kan jag säga vad jag egentligen tycker. Men för stunden är jag endast fokuserad på mitt jobb och på att ta Milan tillbaka till Champions League.

– Förlusten i derbyt var väldigt jobbig, det var en förlust som sved oerhört mycket. Men vi måste blicka framåt. I början av säsongen sa vi att Champions League är våran scudetto. Det är 10 matcher kvar och vi är kvar i toppen.

– San Siro är fantastisk. När man kliver ut på planen kan man verkligen känna historian som finns där. För mig är det en dröm att spela där. Men om man ska vara bland toppen måste man ha en modern arena.

– Det är en fantastisk arena men vi måste förstå klubbens vilja som vill konkurrera med toppklubbarna. Då måste man ha en moderna arena som genererar större intäkter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer